Hippe trends in koud weer

Het leek er even op alsof de zomer dit jaar veel langer bij ons zou blijven. Dat zou natuurlijk niet goed zijn maar nu heeft de kou toch echt toegeslagen en daar moeten we onze kleding stijl op aanpassen. In deze blog vertel ik je over de trends voor deze herfst en winter. Zo kan je stijlvol en warm op pad. Lees je mee?

Lekker vlot en casual

Allereerst de meest makkelijke stijl: de casual en vlotte stijl. We zien deze winter veel grote truien voorbijkomen, een beetje oversized. Maar de stijl wil nog wel wisselen. Van grote gebreide truien in naturel tinten tot hippe hoodies die juist iets heel jongs toevoegen aan iedere outfit. Denk bijvoorbeeld aan een echte Reinders trui. Sowieso kan je goed bij dit merk terecht deze winter. Zo kan je er ook je Reinders jas halen. Dan ben je gelijk voorzien als het op warme bovenkleding aankomt.

Een beetje meer gekleed

Wil je de vlotte en casual stijl iets meer links laten liggen? Dat kan ook. In dat geval ga je voor een meer geklede kledingstijl. Kies dan voor lange jassen, baker boy petjes en nette pantalons in plaats van een blauwe jeans. Ook deze stijl komt in de winter sneller terug dan in de zomer en dat is dit jaar, als we naar de trends kijken, zeker niet anders. Kies mooie producten uit die een bepaalde klassieke en tijdloze schoonheid uitstralen en je ook nog eens lekker warm houden.

De absolute benodigdheden

Vergeet niet dat je stijlvol kunt kleden zonder dus die warmte te verliezen. Want die warmte is heel belangrijk in de winter. Zo ben je het meest comfortabel. Vergeet dus niet om handschoenen, een sjaal en een muts te kopen. De uiteindes van ons lichaam verliezen namelijk snel veel warmte dus het is handig om die warm en bedekt te houden. Op die manier hoef je jezelf ook niet zo snel in te pakken in honderden laagjes omdat je de basis voor de warmte al geregeld hebt, met die winterjas van Malelions erbij natuurlijk.

En een beetje extra

Uiteraard zijn er ook heel veel manieren om jouw persoonlijke kledingstijl weer meer leven in te blazen. Zo kan je experimenteren met interessante items zoals bepaalde accessoires. Maar je kan ook kijken naar nieuwe kleuren en stoffen voor jouw garderobe. Het toevoegen of weglaten van een bepaalde kleur of materiaal kan een outfit een hele andere invulling geven.